Slow Coffee




 


Slow Coffee
Handmatig opgegoten koffie zoals in grootmoeders tijd, zodat de ambachtelijke koffie alle tijd krijgt om zijn smaak en aroma's ten volle prijs te geven.

Handmatig opgieten doet u zo:
  1. Breng fris water aan de kook en vul een filterpapiertje met 8 à 12 g gemalen koffie per kopje.
  2. Plaats de filter boven een kan en giet hem volledig vol met heet water. Giet het water nooit kokend op de koffie, anders verbrandt u de aroma's.
  3. Laat trekken tot de filter helemaal leeg is. Giet daarna verder water op de koffieranden in de filter tot u voldoende water hebt toegevoegd.

TIP: Maak uw kopje vooraf warm, zo kunt u de koffie lekker heet serveren. 
Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014