JURA GIGA X3 Professional
 


JURA GIGA X3 Professional
SHOP ONLINE

Algemene Informatie


De nieuwe GIGA X3 Professional voorziet in alles wat in een kantoortuin of in een pauzeruimte voor medewerkers telt: tot wel 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten en 12 extra barista-recepten met één druk op de knop, waaronder de trendy flat white, een eenvoudige bediening en weinig werk bij het bijvullen dankzij het grote bonenreservoir met een inhoud van 1 kg en het aroma-beschermdeksel alsook de set afvoer restwater en de optionele set afvoer koffieresidu.

Dankzij de geïntegreerde, met één druk op de knop te starten spoel- en reinigingsprogramma's hoeft dagelijks zo min mogelijk tijd aan het onderhoud van het apparaat te worden besteed. Uw medewerkers zullen enthousiast zijn. Een groot waterreservoir en een grote koffieresidubak bieden bovendien flexibiliteit en mobiliteit.

Technische Informatie

Afmetingen (b x h x d): 37 x 55 x 49.7 cm

Bereidingsmogelijkheden  2 latte macchiati
1 latte macchiato
2 cappuccini
1 cappuccino
2 koffie verkeerd
1 koffie verkeerd
2 koffie
1 koffie
2 espressi macchiati
1 espresso macchiato
2 espressi
1 espresso
2 ristretti
1 ristretto
Grote koffie
Melk, melkschuim
Heet water
1 Flat White
2 Flat Whites 

Onderhoudsproducten voor JURA GIGA X3 Professional

CLARIS WHITE - FILTER  Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat.
REINIGINGSTABLET Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.
ONTKALKINGSTABLET Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.
MELSYSTEEMREINIGER JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. Om altijd op het hoogste niveau van uw koffiespecialiteiten te kunnen genieten, is de melksysteemreiniger ontwikkeld.


Accessoires voor JURA GIGA X3 Professional

GLASS CUP WARMER De vormgegeven kopjeswarmer van roestvrijstaal met hoogwaardige elementen van witglas is dankzij de lichte designtaal een sublieme blikvanger naast alle GIGA Professional-modellen.
CUP WARMER Met de Cup Warmer biedt JURA een apparaat dat niet alleen functioneel niets te wensen overlaat maar dat ook aanspreekt door het gebruik van hoogwaardige materialen. De tableaus van geborsteld roestvrij staal zijn in hoogte verstelbaar.
COMPRESSOR COOLER PRO De Compressor Cooler Pro met melkbewaking maakt een perfecte indruk naast alle apparaten met twee molens. Het ruim bemeten reservoir kan maximaal vier liter melk bevatten.
MODULAR BOX – AFREKENINGSSYSTEEM MET MDB-INTERFACE Met de afrekeningsbox in het design van JURA kunt u praktisch elk in de handel gebruikelijk afrekeningssysteem gebruiken. Of u nu met contant geld, fiches of via een elektronisch betalingssysteem afrekent, het modulaire betalingssysteem kan munten controleren, draadloze systemen en andere gebruikelijke afrekenmodules integreren.
COMPACTE BETAALBOX Of als uitbater in de horeca of voor de verzorging van medewerkers – koffiespecialiteiten zijn niet alleen uitermate populair bij genieters, maar ook bij retailers. Voor een eenvoudige manier van betalen heeft JURA een kleine, flexibele en voordelige betalingsmodule ontwikkeld die weet te overtuigen: de compacte betaalbox.
Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014