JURA X6
 


JURA X6
SHOP ONLINE

Algemene informatie

  • Koffie/espresso specialist
  • Bedieningspaneel met voorkeuzetoetsen
  • Aroma deksel en actieve bonenbewaking
  • Restwater- en koffieresidu-afvoer
Aanbevolen maximum van 80 à 100 kopjes per dag

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel grote koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van de X6 meteen duidelijk. Het duidelijk te begrijpen bedieningsconcept overtuigt vooral waar hij door personeel of door de gasten zelf wordt bediend. Natuurlijk kan bij de X6 de positie van alle koffiespecialiteiten op het display worden gewijzigd. Met zijn grote waterreservoir en een ook later aan te brengen stabiele kit voor verswateraansluiting, is de X6 even goed geschikt voor mobiel gebruik als op vaste locaties.

Technische Informatie

Afmetingen (b x h x d): 37.3 x 47 x 46.1 cm

Bereidingsmogelijkheden  1 ristretto
2 ristretti
1 espresso
2 espressi
1 koffie
2 koffie
1 Espresso doppio
Grote koffie
heet water
heet water voor groene thee
1 koffie speciaal
2 koffie speciaal 

Onderhoudsproducten voor JURA X6


CLARIS smart- FILTER Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat.
  REINIGINGSTABLET Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.
ONTKALKINGSTABLET Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.


Accessoires voor JURA X6

KOPJESWARMER Een warm kopje koffie is puur genot. Daarom werkt iedere professional uit overtuiging met goed voorverwarmde kopjes.
COMPACTE BETAALBOX Of als uitbater in de horeca of voor de verzorging van medewerkers – koffiespecialiteiten zijn niet alleen uitermate populair bij genieters, maar ook bij retailers. Voor een eenvoudige manier van betalen heeft JURA een kleine, flexibele en voordelige betalingsmodule ontwikkeld die weet te overtuigen: de compacte betaalbox.
WATERAANSLUITING KIT  Op locaties waar dagelijks 30 of meer koffiespecialiteiten worden bereid, verdient een vaste wateraansluiting aanbeveling. De aansluiting bespaart tijd en garandeert ononderbroken koffiegenot.

Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014