JURA GIGA X8(c) Professional
 


JURA GIGA X8(c) Professional
SHOP ONLINE

Algemene Informatie

  • Vaste wateraansluiting met (optioneel) restwater- en koffieresidu-afvoer
  • Speed-functie een perfect koffieresultaat in recordtijd
  • Intuïtief bedieningsconcept met Rotary Switch en 3.5 inch multicolor TFT-display
  • 2 molens met keramische maalschrijven met elektrisch instelbare maalgraad

Aanbevolen maximum van 180 kopjes per dag

De efficiënte GIGA X8 Professional in edele optiek pakt groots uit met de unieke Speed-functie, en zorgt hierdoor voor perfect koffiegenot in een zeer korte tijd. Met de bijkomende bypass wordt de optimaal geëxtraheerde koffie in de volautomaat met heet water gemengd. Dit gebeurt zonder enig verlies van aroma.

Als de koffie wordt overgeëxtraheerd, neemt het aandeel aan onaangename zuren en bitterstoffen in zeer sterke mate toe. Dankzij de Speed-functie en de tijdbesparende en intuïtieve bediening is de GIGA X8 Professional de ideale oplossing voor cateringdoeleinden. Een groot waterreservoir en een grote koffieresidubak bieden bovendien flexibiliteit en mobiliteit.

Technische Informatie

Afmetingen (b x h x d): 37 x 56.5 x 49.7 cm

Bereidingsmogelijkheden  1 ristretto
2 ristretti
1 espresso
2 espressi
1 koffie
2 koffie
1 cappuccino
2 cappuccini
1 koffie verkeerd
2 koffie verkeerd
1 Caffè Barista
2 Caffè Barista
1 Lungo Barista
2 Lungo Barista
1 Espresso doppio
1 espresso macchiato
2 espressi macchiati
1 latte macchiato
2 latte macchiati
1 Flat White
2 Flat Whites
1 melkschuim­portie
2 melkschuim­porties
1 portie melk
2 porties melk
Grote koffie
heet water
heet water voor groene thee
heet water voor zwarte thee
gemalen koffie
1 koffie speciaal
2 koffie speciaal 

Onderhoudsproducten voor JURA GIGA X8c Professional


CLARIS smart - FILTER Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat.
REINIGINGSTABLET Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.
ONTKALKINGSTABLET Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.
MELSYSTEEMREINIGER JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. Om altijd op het hoogste niveau van uw koffiespecialiteiten te kunnen genieten, is de melksysteemreiniger ontwikkeld.

Accessoires voor JURA GIGA X8 Professional

GLASS CUP WARMER De vormgegeven kopjeswarmer van roestvrijstaal met hoogwaardige elementen van witglas is dankzij de lichte designtaal een sublieme blikvanger naast alle GIGA Professional-modellen.
CUP WARMER Met de Cup Warmer biedt JURA een apparaat dat niet alleen functioneel niets te wensen overlaat maar dat ook aanspreekt door het gebruik van hoogwaardige materialen. De tableaus van geborsteld roestvrij staal zijn in hoogte verstelbaar.
COMPRESSOR COOLER PRO De Compressor Cooler Pro met melkbewaking maakt een perfecte indruk naast alle apparaten met twee molens. Het ruim bemeten reservoir kan maximaal vier liter melk bevatten.
COMPACTE BETAALBOX Of als uitbater in de horeca of voor de verzorging van medewerkers – koffiespecialiteiten zijn niet alleen uitermate populair bij genieters, maar ook bij retailers. Voor een eenvoudige manier van betalen heeft JURA een kleine, flexibele en voordelige betalingsmodule ontwikkeld die weet te overtuigen: de compacte betaalbox.

Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014