Choc-O-Lait
 


Choc-O-Lait
Alle heerlijkheid op een stokje! Choc-o-lait, het ei van Columbus voor al wie houdt van authentieke chocolademelk, zag het levenslicht begin 2004. Zoals de meeste ideeën is het concept de eenvoud zelve: een houten stokje met aan het uiteinde een blok echte, Belgische chocolade. Eén minuutje roeren in een kop hete melk (80° C) en je hebt de lekkerste chocolademelk die je kan dromen.

Ons assortiment:

 melk Zuiver en zacht, deze Choc-o-lait chocoladestick met heerlijke, volle melkchocolade, voor een kop chocolademelk met een zoete toets.

puur De puurste chocoladestick van Choc-o-lait! Voor een kop donkere chocolademelk op basis van pure, bittere fondantchocolade.

 

Hazelnoot Een harmonische combinatie van zuivere chocolade en geroosterde hazelnoten. Voor een smakelijke kop chocolademelk-met-nootjes.

 

Cointreau Een verrukkelijke vondst, deze sublieme combinatie van pure chocolade met de wereldberoemde, bitterzoete sinaasappellikeur.

 

Speculoos Een op en top Belgische traktatie: chocolade van hier met speculoos van hier. De gekarameliseerde koekjes en het vleugje kaneel maken het smaakgenot compleet.
Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014