Pure Tea
 


Pure Tea
De Pure Tea theeplantage bevindt zich in China op de Tian Hu Shan, een imposante berg in het Tianshan gebergte in de provincie Ningde. De Tian Hu Shan is 1300 meter hoog, opgebouwd uit meerdere niveaus en begroeid met een gecultiveerd bos. Ideaal voor theeverbouwing omdat er jaarlijks ruim 1900 mm zuiver regenwater valt. Het bos en de natuurlijke vochtigheid geven de berg een zeer voedingrijke grond. Een geweldige bodem dus voor de Pure theeplantage.

Topkwaliteit biologische thee verpakt in een piramide doosje

BOMBAY CHAI
Rijk en exotisch, een sensationele mix voor een traditionele drank. Kaneelkruimels, gember, nootmuskaat en hele bladen van zwarte thee zijn de combinatie van deze uitzonderlijke en intense smaakvolle zwarte thee.
DARJEELING
Geeft een unieke toets aan de populaire favoriete Tian Hu Shan theebladen die licht gemengd zijn met Olie van Bargamot en gecombineerd met Lavendel, waardoor een geweldige zoete thee ontstaat.
EARL GREY
Eeuwenlang één van de distinctiefste en populairste theesoorten van de wereld. Licht verrijkt met bergamot, bekoort het miljoenen theedrinkers over heel de wereld.
ENGLISH BREAKFAST
Een sterke thee, een goed begin van uw dag. Het heeft een moutachtig aroma, met een donkere kleur. Deze thee is goed voor uw maag en kan u helpen gezonder te leven.
FOREST FRUIT
Met een temperamentvolle rode kleur en een zachte smaak van diverse fruitextracten. Forest fruit heeft een verfrissende werking en geeft je energie elke dag opnieuw.
GOLDEN CHAMOMILLE
Met zijn subtiel aroma en fijne smaak is hij bekend als rustgevende theesoort. Bevordert de goede nachtrust en heeft een positieve werking op uw spijsvertering.
GOLDEN CITRUS
Heerlijk en levendig. Bestaat uit rooibos, een Zuid-Afrikaans kruid, geparfumeerd met citroenschil, sinaasappelschil en andere natuurlijke kruiden.
GREEN
Wereldwijd bekend om zijn groene kleur, sterke geur, zoete smaak en mooie bladen. Het aroma is fris, sterk, langdurig en zoet.
LINDE
Rijk aan anti-oxidanten en geeft u een ontspannend gevoel bij rusteloosheid, hoofdpijn en slapeloosheid.
NATURAL MINT
Een verfrissende thee voor het begin van de dag. Een heerlijke versie van de traditionele Engelse munt thee. Deze Herbal thee is gemaakt van hele pepermuntbladen.
PURE LEMON
Een heerlijke thee bij uw maaltijd of lekker wanneer u alleen en ontspannen op de bank zit. Wanneer u Pure Lemon Tea veelvuldig drinkt, verliest u gewicht en behoudt zo een goed figuur.
ROOIBOS
Door de vele wonderbaarlijke genezingen is Rooibos geen alternatieve thee meer. Deze theesoort is niet meer weg te denken onder de theedrinker.
ROSEHIP
Een smaakvolle kruidenthee bestaande uit rozenbottels en gecombineerd met Hibiscusbloemen en diverse fruitextracten waardoor een krachtige zoete thee ontstaat.
TROPICAL FRUIT
Bestaat uit groene theebladen die op harmonieuze wijze gemengd worden met zoete tropische vruchten zodat een sensatie van verfrissing ontstaat.
Degustatiestang
Pure Tea Topkwaliteit biologische thee in 16 verschillende smaken, per stuk verpakt in een onderscheidend wit piramide-vormig doosje.
Ideaal om de verschillende smaken van Pure Tea te ontdekken.
Theekist zwart of wit
18 stuks gevuld
Pure Tea theekist zwart of wit 18 vak gevuld met biologische thee in 16 verschillende smaken, per stuk verpakt in een onderscheidend wit piramide-vormig doosje.
Theekist zwart of wit
36 stuks gevuld
Pure Tea theekist zwart of wit 36 vak gevuld met biologische thee in 16 verschillende smaken, per stuk verpakt in een onderscheidend wit piramide-vormig doosje.
Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014