La Marzocco GS/3
 


La Marzocco GS/3
Algemene Informatie

Met de GS/3 stelt La Marzocco de standaard voor een I-groeps espressomachine. De machine laat met zijn indrukwekkende specificaties zelfs professionele espressomachines achter zich. De GS/3 vindt zijn weg naar de "kleine" onderneming en thuisgebruiker die topprestaties in een compact design zoekt.

Net als zijn "grotere" broers maakt de GS/3 gebruik van de dual-boiler techniek die La Marzocco in 1970 introduceerde. Mede dankzij de internet buzz die de GS/3 na zijn introductie in 2006 heeft veroorzaakt levert limarc deze ultieme espressomachine niet alleen meer aan espressogeeks en thuisbarista's maar zijn er ook koffiebranders, kantoren en horecagelegenheden die kiezen voor de GS/3.
  • Dual Boiler Systeem - twee gescheiden boilers voor espresso en stoom/theewater
  • Saturated Groups - ongekende temperatuurstabiliteit voor een directe verbinding tussen boiler en groep
  • Digital Display - gebruiksvriendelijke interface met programmeerbare dosering voor temperatuur, shot, pre-infusie en doorlooptijd en een ingebouwde timer met weekklok maakt automatische in- en uitschakeling mogelijk
  • Pre-Heating - koffieboilerwater wordt voorverwarmd voor extreem hoge temperatuurstabiliteit
  • P.I.D. - elektronische controle over espressowatertemperatuur tot op 0,2 graden nauwkeurig
  • Stand Alone - standaard geleverd met een ruime lekbak en een eenvoudig verwijderbaar watereservoir van 3,5 liter. De GS/3 wordt geleverd inclusief optie voor aansluiting op de waterleiding en afvoer.
Technische Informatie

1 groep  Afmetingen (b x h x d): 40 x 35.5 x 53 cm Coffee Boiler: 1.5 Liter
Boiler inhoud: 3.5 Liter
Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014