JURA F9
 


JURA F9
Algemene Informatie

Grote diversiteit aan koffiespecialiteiten met één druk op de knop – non-stop

Voor het eerst in de geschiedenis van de compacte klasse van JURA volstaat ook bij koffiespecialiteiten met melk één druk op de knop om de favoriete koffie in het kopje te laten stromen. Naast klassiekers als ristretto, espresso, koffie, latte macchiato en cappuccino kunnen met de JURA F9 ook de flat white, het hippe trendy drankje van de andere kant van de wereld, en de populaire caffè latte perfect worden bereid.

Een intuïtief bedieningsconcept leidt altijd via de snelste weg naar het perfecte koffieresultaat. Daarbij zorgt de twee keer zo snelle Aroma+-molen met een speciaal maalproces met volledig behoud van het aroma voor optimale koffiekwaliteit. In de stijl van de bekroonde IMPRESSA F-serie is de hoogwaardige volautomaat met het front in Piano Black en de geprononceerde uitloop een design-highlight in iedere keuken.

Technische Informatie

Afmetingen (b x h x d): 28.5 x 35.5 x 44.5 cm


Bereidingsmogelijkheden 1 Flat White
1 koffie verkeerd
1 latte macchiato
1 cappuccino
1 espresso macchiato
1 koffie speciaal
2 koffie
1 koffie
2 espressi
1 espresso
2 ristretti
1 ristretto
Melkschuim

Verkrijgbare modellen


piano black  art. 15013

Onderhoudsproducten voor JURA F9

CLARIS blue - FILTER Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat.
REINIGINGSTABLET Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.
ONTKALKINGSTABLET Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.
MELSYSTEEMREINIGER JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. Om altijd op het hoogste niveau van uw koffiespecialiteiten te kunnen genieten, is de melksysteemreiniger ontwikkeld.

Accessoires voor JURA F9

KOPJESWARMER Een warm kopje koffie is puur genot. Daarom werkt iedere professional uit overtuiging met goed voorverwarmde kopjes.
COOL CONTROL WIRELESS 1L Zonder verse, gekoelde melk geen trendy koffiespecialiteiten. Om deze specialiteiten altijd perfect te kunnen bereiden is de reeds beproefde Cool Control verder ontwikkeld. De Cool Control koelt de melk tot wel 25 °C onder de omgevingstemperatuur.Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014