JURA Impressa ENA 9

Ons aanbod > CONSUMENT | RETAIL > KOFFIEAPPARATUUR > JURA Impressa ENA 9 >
 


JURA Impressa ENA 9
Algemene Informatie
  • Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst
  • Technologie voor fijn schuim
  • Aroma Boost voor de extra koffiekick met één druk op de knop
  • 6 koffiespecialiteiten met één druk op de knop
De smalste volautomaat van JURA overtuigt met het volledige spectrum aan koffiespecialiteiten met één druk op de knop. Uit verse koffiebonen en verse melk bereidt het instapmodel voor veeleisende fijnproevers zelfs cappuccino en latte macchiato, bekroond met een luchtig laagje melkschuim. Natuurlijk met één druk op de knop en zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst.

Voor het eerst in zijn assortiment voor huishoudelijk gebruik voorziet JURA de ENA 9 van een combi-uitloop die tussen 75 en 125 mm traploos in hoogte verstelbaar is.

Technische Informatie

Afmetingen (b x h x d): 23.8 x 36 x 44.5 cm

Bereidingsmogelijkheden  1 latte macchiato
1 cappuccino
2 koffie
1 koffie
2 espressi
1 Aroma Boost 

Verkrijgbare modellen


Metallic  art. 13762

Onderhoudsproducten voor JURA Impressa ENA 9

CLARIS blue - FILTER Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat.
REINIGINGSTABLET Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.
ONTKALKINGSTABLET Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.
MELSYSTEEMREINIGER JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. Om altijd op het hoogste niveau van uw koffiespecialiteiten te kunnen genieten, is de melksysteemreiniger ontwikkeld.

Accessoires voor JURA Impressa ENA 9

KOPJESWARMER Een warm kopje koffie is puur genot. Daarom werkt iedere professional uit overtuiging met goed voorverwarmde kopjes.

ROESTVRIJSTALEN ISOLEER-MELKHOUDER 0.6 L De elegant gevormde, roestvrijstalen vacuüm isoleer-melkhouder is een praktisch accessoire voor alle liefhebbers van melkspecialiteiten. Deze heeft een inhoud van 0,6 liter en houdt de melk langdurig koel dankzij een bekend en beproefd principe.

PROFESSIONEEL PIJPJE VOOR FIJN SCHUIM
Het multifunctionele pijpje is speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim. Dankzij dit pijpje is de bereiding van overheerlijke latte macchiato, cappuccino of hete melk en melkschuim voor cacao een kinderspel.Kleine Ieperstraat 11 - BE-8560 Gullegem - Tel.: +32 56 41 21 89 - Fax: +32 56 41 66 75 - BTW: BE 0405.979.444 -

Sitemap   -   Webdesign by IDcreation 2014